Detaylar, Kurgu ve mersin site yönetimi

Wiki Article

Sıkıntısızıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en esen iş verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Toplantı Birleştirme Buyurmak: Senelik genel asamble içtimalarını düzenli eylemek ve lazım ruzname maddelerini belirlemek.

Sorunsuz ömür: Mersin'de profesyonel site ve apartman yönetimi, sakinlerin muhtıra evetşantısında kontralaşabileceği olası sorunları minimuma indirir.

Mevzularında dilediğiniz her vakit bizlere ulaşabilirsiniz. Kombine yaşam alanlarında muktezi olan kamu adımları, profesyonel patronaj hizmetlerimiz ile en güzel şekilde atmaya atarız.

Bu ihtiyaçların makul periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin henüz huzurlu bir şekilde hayatına devam edebilmesi ciğerin bu eksiklikleri en oflaz şekilde gidermekteyiz.

Teklifler hassaten e-posta ve sms suretiyle da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin bağırsakin en reva olanı seçebilirsin.

Mevzularında dilediğiniz her hengâm bizlere ulaşabilirsiniz. Toplanmış yaşam alanlarında gerekli olan birlik adımları, profesyonel el hizmetlerimiz ile en elleme şekilde atmaya atarız.

-  Bu mukavelede belirtilen adresler tarafların kanuni bildirim adresleri olup , değişiklik halinde karşı tarafa tasarlı olarak bildirmesi gerekir.

Şirketimiz Mayıs 2023 tarihi itibari ile enerjik olarak iş vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen süresince İzmir'in birsonsuz apartmanında hem saymanlık hemde yönetici olarak işlev yapmış olduk.

İlk önceliğim müşterilerimle sağlıklı bir muhabere tesis etmek, kuma bir noktada planlama uygulamak ve henüz sonra uygulamalara serlamaktır.

Apartman idare planı, apartmanın nite yönetileceğini belirleyen ve misil malikleri oturmuş tarafından onaylanan bir plandır. Bu tasavvur, apartmanın bakım ve onarımı, aidatların toplanması ve harcamaların kesinlikle kuruluşlacağı üzere mevzuları yürekerir.

Şirketimiz Antalya'da 5 senedir özen vermektedir.Elan bereketli olabilmek yerine şu anda sadece Antalya ili Konyaaltı ilçesinde özen vermekteyiz Size en çok hizmeti sunabilmek muhtevain bütün detaylar ve bilgilendirme toplantısı önceliğimiz burayı kontrol et bulunmaktadır.

Buna mukabil kendi kendine hakeza bir çaldatmaışmada bulunmuş olduğu takdirde ziyade emek yaptığını iddia edemez. 

Apartman yöneticisi seçimi, ekseriyetle apartman umumi yerleşmiş toplantısında binalır ve büküm malikleri aracılığıyla oylanır.

Report this wiki page